ساخت اگهی ترحیم(اعلامیه)با گوشی
- chapbesat
- خدمات چاپ مرکزی بعثت
Table of Contents
Toggleساخت اگهی ترحیم(اعلامیه)با گوشی.هنگامی که عزیزی از خانواده یا دوستان خود را از دست می دهیم . یکی از مهمترین مواردی که نیاز می باشد ساخت اگهی ترحیم می باشد. ساخت اگهی ترحیم بهترین روش برای مطلع سازی دوستان و اشنایان از طریق فضای مجازی و شبکه های اجتماعی می باشد. در این مقاله قصد داریم انواع روشهایی کی می توان این فرایند را اموزش دهیم
با توجه به اینکه هنگامی که این مقاله را مطالعه کنید شاید نیاز باشد مواردی را بدانید که بسار مهمتر از اگهی ترحیم می باشد و شاید در صورتی که انها را بدانید بتواند به شما کمک کند.
بدیهی است کسانی که عزیزی را از دست دادهاند، از شرایط عادی و منطقی روحی روانی برخوردار نیستند و نزدیکان و اطرافیان باید با رفتار و واکنش صحیح به سازگاری و حل مشکل آنها کمک کنند.
به یاد داشته باشید که بهبود اثرات عاطفی حادثه، نیاز به زمان زیادی دارد. انتظار نداشته باشید که سریع به وضعیت سابق برگردید.
گاه نداشتن اطلاع کافی و استفاده از شیوههای غلط و غیر علمی از سوی اطرافیان فرد مصیبت دیده، وضع را از چیزی که هست، بدتر میکند و فرایند عبور از مرحله سوگ را به تأخیر میاندازد، لذا نزدیکان این افراد باید به نکات زیر توجه داشته باشند و به آن عمل کنند:
۱- به افراد اجازه بدهید در صورت امکان جنازه عزیزانشان را ببینند.
۲- فرصت سوگواری و گریه و زاری برای داغداران را فراهم کنید.
۳- سعی کنید افراد مصیبت دیده را دور هم جمع کنید تا با هم عزاداری کنند.
۴- به فرد اجازه و فرصت صحبت کردن بدهید، اما در صورت تمایل نداشتن، او را مستقیم وادار به صحبت نکنید.
۵- از سکوت نترسید، اما به تدریج و آرام سعی کنید به بهانههای مختلف به افراد ساکت نزدیک شوید، ابراز حمایت و کمک کنید یا از آنها در کارها کمک بخواهید.
۶- بازماندگان (به ویژه در حوادث) بیشتر نیاز دارند داستان فاجعه را بارها و بارها بازگو کنند. شما میتوانید با سؤالات بهجا و روشهای مناسب گوش دادن، مثل توجه کردن، نگاه کردن و تکرار جملات، این فرایند و تخلیه هیجانی آنها را ادامه دهید.
۷- از قول دادن و وعدههای بیجا بهشدت پرهیز کنید. بهترین جمله میتواند این باشد: «درست است که اوضاع مثل سابق نخواهد شد، اما مثل الآن هم نمیماند.»
۸- داغدیدگان ممکن است احساسات و واکنشهای مختلف و گاه عجیبی نشان دهند. همه این احساسات و واکنشها را بپذیرید و واکنش منفی نشان ندهید.
۹- سعی کنید از وابسته شدن فرد به خودتان جلوگیری کنید.
۱۰- شرکت در مراسم مذهبی و دعا در حفظ سلامت روانی حادثهدیدگان نقش بهسزایی دارد.
۱۱- افراد خانواده و بهخصوص کودکان را تا حد امکان از همدیگر جدا نکنید.
۱۲- شرایط و فرصتی برای بازی کردن و سرگرم شدن کودکان فراهم کنید.